submit


Jeg svarte Afrika levende Europa, Italia og lam jobb hver dag, unntatt kun torsdag eller dagen lang som å hvile meg forresten er bare henne all min familie er i Afrika lam leve med mine venner Am kort mannen tilbake fyren Er Ikenna mile, en Ingeniør, single-giftet seg aldri, elsker fotball, musikk dans Som seriøst møte folk. Er en svart fyr av cues jeg huden min, håret på grunn av øyenbrynene mine veldig hårete, har jeg vill brystet hårete på brystet mitt, jeg er en vanlig arbeidstaker, og jeg vil at min familie jeg er italiensk år Gammel, skilt, har ingen barn, høye, arbeid for italiensk Jernbane. Leter du etter en god jente, hun vil ha en familie, hun ønsker en ekte mann ved siden av henne Som tror på am-Kelly ved navn jeg elsker musikk, fotball reiser jeg elsker å møte nye mennesker er en morsom fyr å være med, jeg er glad jeg lett falle i kjærlighet jeg trenger en dame som vil aldri skade meg igjen coz jeg har vært i en knust mange ganger Er en vennlig person, og jeg vits veldig godt, og jeg hater løgner Er halen sjokolade av huden slank svart hår alle fargene på klærne Er på utkikk etter et forhold som vil alltid gjøre meg til å være lykkelig og god oppførsel person

About